Lid worden

Ben jij een fanatieke sporter en ben je op zoek naar een fijne, goed uitgeruste sportschool om je sportroutine voort te zetten? Heb je voorheen aan sport gedaan en overweeg je het opnieuw op te pakken? Of zie jij jezelf juist niet als sportief type, maar denk je wel dat het goed voor je zou zijn?

In alle gevallen ben je bij Club Actief aan het goede adres!

Bij ons kun je zelfstandig aan de slag in de gym, deelnemen aan verschillende groepslessen of met professionele begeleiding jouw persoonlijke sportdoelen halen.

Try out membership

Ben je nieuw bij Club Actief en wil je eerst kijken of onze fitnessclub bij je past? Kies dan voor het Try out membership! Voor slechts € 69,- kun je 6 weken lang onbeperkt sporten. Je kunt alle groepslessen uitproberen, je in het zweet werken in de gym en de sfeer komen proeven.Lidmaatschap

Heb je besloten lid te worden van Club Actief? Dan kun je kiezen uit 6 verschillende opties. De tarieven voor af te sluiten contracten in 2024 zijn:

 1 x per week2 x of meer per week
FITNESS ONLY
Contract voor 12 maanden
€ 26,82€ 32,20
ALL-IN (groepslessen en fitness)
Contract voor 12 maanden
€ 32,20€ 42,95
ALL-IN (groepslessen en fitness)
Contract voor 6 maanden
€ 37,58€ 48,33
Bovenstaande prijzen zijn per maand en geïndexeerd 2023

10 rittenkaart

Ben je niet in de gelegenheid regelmatig te komen sporten bij Club Actief, dan kun je een 10-rittenkaart aanschaffen. De prijs hiervoor bedraagt: € 109,-

Bedenk wel dat je per keer sporten meer betaalt, dan wanneer je een abonnement hebt. Ook krijgen sporters met een abonnement voorrang bij deelname aan druk bezochte groepslessen.

Voorwaarden 10-rittenkaart:

  • 6 maanden geldig
  • geldig voor fitness bezoek en groepslessen
  • persoonlijk
  • geen geld retour bij onderbreken of voortijdig beëindigen
  • betaling via pin/contant aan de balie of overboeking vooraf
  • aanmelden maximaal 2 dagen voor je bezoek aan Club Actief via 073-6216322 of info@club-actief.nl