Cardio en/of Fitness

Met fitnesstraining kun je je spieren verstevigen, je kracht vergroten of gewoon fit en gezond blijven. Het voordeel van fitness is, dat je kunt trainen op variabele tijden. Je bent niet afhankelijk van een bepaald tijdstip, maar je kunt komen trainen wanneer je maar wilt, binnen de openingstijden. In ons fitnesscentrum hebben wij fitness- en cardioapparatuur van Technogym.

Er zijn oneindig vele trainingsvariaties mogelijk, waardoor trainingen nooit meer saai of vervelend zijn. Steeds nieuwe combinaties, steeds nieuwe uitdagingen, steeds vernieuwend fitnessplezier.

Fitnessen kun je overal in Den Bosch en omgeving. Club Actief onderscheidt zich door de ontspannen en persoonlijke entourage en sfeer. Onze sportschool, gelegen nabij het centrum van Den Bosch en dus ook paleiskwartiedenbosch heeft een grote gym waar je relaxed en met voldoende ruimte je training kunt doen. De afstand tussen de toestellen en de losse spullen voor de functionele training is zeer ruim bemeten. Sporten in Den Bosch zonder dat je medesporter je kan hinderen of vlak naast je aan het sporten is.

We vinden het belangrijk dat je ook plezier haalt uit je sporten. En dat vind je bij Club Actief gelegen aan de Koenendelseweg 5 ( achterkant Boerenbond)

Zoek je sportschool in Den Bosch? Kom dan gerust langs voor een rondleiding!!