Spinning®

WIJ ZIJN HÉT SPINNING® CENTRUM IN DENBOSCH, ook tijdens Covid 19.

Ook tijdens Covid-19 en de maatregelen zijn wij het Spinningcentrum in Den Bosch. Vele klanten uit  Haarsteeg, Vlijmen, Vught, Cromvoirt, Empel , Rosmalen en Empel weten dan ook  ons centrum te vinden. Waarom? Al bij de kleinste versoepelingen en bij droog weer kun je terecht bij OUTDOOR Spinning®. Alles Covid-19 proof en de Stages bikes op minimaal 2 meter afstand van elkaar. Waar vind je dit?

En  worden de versoepelingen verminderd of opgeheven en we mogen weer naar binnen? Dan gaan we niet als haringen in een ton Spinning les geven maar hanteren we een afstand van minimaal 1,8 meter. ALTIJD!

Je bent dus altijd aan het juiste adres bij Club Actief

Spinning® is de  groepstraining met stationaire fietsen die geschikt is voor mannen én vrouwen, voor jong en oud, getrainden of minder getrainden. Kortom, geschikt voor IEDEREEN die op een even plezierige als effectieve wijze wil werken aan zijn of haar conditie. Spinning® is zo eenvoudig en daarom zo herkenbaar en fijn om te doen.

Iedere deelnemer bepaalt zelf zijn of haar eigen weerstand en de intensiteit van zijn of haar training. Maar de instructeur zorgt er wel voor dat je het beste uit jezelf haalt! Goed gekozen muziek uit verschillende stijlen zorgt voor een atmosfeer waarin je je gestimuleerd voelt.

Kom snel langs en doe mee. Al na één trainingstocht van een kleine uur,  begrijp je onmiddellijk waarom zoveel duizenden mensen overal ter wereld wild enthousiast zijn over Spinning®.

Stap op die fiets en voel weer hoe leuk trainen kan zijn!                                                                                              

Instructievideo Stages Bike