Club Actief Beweging; actie voor nieuwe leden

We willen bij Club Actief in 2023 nieuwe leden aantrekken en zo meer mensen in beweging krijgen. Dat doen we met ons actieplan ‘De Club Actief Beweging’.

Actie 1: breng je vrienden* in beweging!

Als je lid bent van Club Actief weet als geen ander hoe leuk het is om bij ons te sporten. Je kent de gezelligheid, de motiverende groepslessen, de goed uitgeruste fitnessruimte… en je weet hoe lekker het is om actief bezig te zijn. Dat gun je je vrienden* toch ook? Dus vertel hen over ons en spoor ze aan om ook lid te worden. Goed voor hen en goed voor ons!

Nieuwe leden voor ons, cadeautje voor jou AKTIE VERLENGD

Een nieuw lid introduceren doe je de komende maanden ook een beetje voor jezelf. Je kunt er namelijk een cadeau mee verdienen. En we verloten een mooie prijs onder alle leden die een nieuw lid hebben geïntroduceerd.

Hoe werkt dat?

Als je een nieuw lid introduceert noteren wij je naam.

  • Eind 2023 verloten we een paar mooie fitnessschoenen onder alle leden die een nieuw lid hebben geworven.

(Onder een nieuw lid verstaan we: a) iemand die niet al in 2020/2021/2022 lid was van Club Actief en b) iemand die minimaal een halfjaar-abonnement afsluit. Een Try-outmembership of 10-rittenkaart telt dus niet mee)

We hopen dat jij met ons je best gaat doen om nieuwe leden te werven. Vooral om dat we er zo samen voor zorgen dat we met elkaar in beweging kunnen blijven bij Club Actief zoals we dat gewend zijn.

*) of je zus, achterneef of kleinkind. Of collega’s, de buurvrouw etc.

Actie 2: oud-leden in beweging brengen

Soms stoppen leden met het sporten bij Club Actief. De redenen daarvoor zijn zo divers als ons ledenbestand. De afgelopen paar jaar waren dat er meer dan gebruikelijk en dat is jammer! Juist nu we steeds meer zien hoe belangrijk een actieve leefstijl is.
Daarom nodigen we oud-leden uit om opnieuw bij ons te komen sporten. Kom jij weer in beweging?

Sluit je aan bij De Club Actief Beweging!