Aangepast (les)rooster

Het zal je niet ontgaan zijn: er gelden vanaf vandaag nieuwe coronamaatregelen, zoals de dagelijkse sluiting van heel veel sectoren om 17.00 uur. Dat geldt helaas ook voor de fitnessbranche en dus ook voor ons. Daarom sluiten wij vanaf maandag 29 november onze deuren om 17 uur. Deze maatregel geldt vooralsnog tot 19 december. Op 14 december komt het kabinet met een update.

Aanpassing openingstijden en lesrooster

Tot die tijd gaan we niet bij de pakken neerzitten; we doen er alles aan om jullie toch de mogelijkheid te bieden je sportroutine (voor een deel) voort te zetten. We passen onze openingstijden in de ochtend aan en we bieden een groter aantal groepslessen ( BodyBalance, Spinning, BodyPump en BodyForm3.0) in de ochtenden en tijdens de lunchpauze. Dat vraagt wat flexibiliteit van ons allemaal en we hopen dat het ook jullie lukt dat in te passen in je weekschema.
Het invullen van aangepaste lesroosters en openingstijden is afhankelijk van diverse factoren, zoals beschikbaarheid van instructeurs en geïnteresseerde deelnemers. Daarom kan het rooster per week verschillen. Heb je ideeën of suggesties? Geef het aan, dan kijken we of we daar invulling aan kunnen geven.