Kies je eigen begeleiding!!!!

Goede begeleiding in de fitness staat bij Club Actief voorop. Jij bepaalt zelf welke begeleiding het beste bij jou past. Is dat instructie, PT Light of toch een Personal Trainer?
Een goede en vooral professionele begeleiding is cruciaal voor het behalen van jouw persoonlijke doelstelling en vooral om gemotiveerd te blijven.

Club Actief kent de volgende vormen van begeleiding:

Basistraining/instructie:
Heb je nog nooit aan fitness gedaan of start je net bij Club Actief? Je krijgt uitleg over de werking van de Cardio-apparaten en de diverse krachttoestellen. 30 minuten, op afspraak, inbegrepen bij Fitness Only

PT Light:
Wil je een vervolg op de instructie of wil je gaan werken werken met een trainingskaart? Dan kan je met de fitnesstrainer nieuwe doelen stellen, die dan op maat een fitness-schema voor je maakt. Hiermee bereik je een beter resultaat en blijf je extra gemotiveerd. De trainingskaart wordt uitgelegd, waarna je zelfstandig je training kunt voortzetten. Op deze manier kun je zelf bepalen wanneer en hoe vaak je van schema wilt veranderen.
MAX 1,5 UUR, op afspraak

Personal Trainer
Heb je een duidelijk doel voor ogen en heb je daar wat extra hulp bij nodig, heb je een blessure gehad of een lichamelijke aandoening, heb je moeite om gemotiveerd te blijven? Dan is één op één training met de Personal training de ideale uitkomst. Hij/zij heeft een enorme kennis en ervaring op het gebied van fitness en beweging en kan u heel specifiek, doelgerichte training en adviezen geven.
1 UUR, op afspraak

Lifestyle Coach:
VANAF 8 sessies met personal training en een op maat gemaakt energieberekening met voedingsadvies. Met jouw Persoonlijke Trainer wordt gedurende die 8 sessies een duidelijk (langere termijn) plan opgezet. Jouw persoonlijke trainer motiveert, begeleid, corrigeert en creëert jouw persoonlijke schema, Onze gewichtsconsulente bespreekt een op maat gemaakte energiebehoefte waarbij je de eerste inzichten krijgt in de voedingsstoffen die jij nodig hebt. In een eerste intakegesprek worden reële doelen gesteld. Jouw persoonlijke trainer bespreekt met je je huidige leefstijl en gezondheid. Aan de hand daarvan wordt gezamenlijk het persoonlijke begeleidingstraject uitgestippeld; dit kunnen diverse soorten trainingen zijn.
MINIMAAL 8 UUR, op afspraak

———————————————————————————————————————————————-
Interesse? bel ons op 073-6216322 of loop gewoon eens binnen. We informeren je graag over de mogelijkheden bij CLUB ACTIEF