Bericht voor (oud) Fitland klanten

Heb je je fitnesscentrum nog niet gevonden of is je huidige keus niet helemaal naar je zin?

Kom eens langs bij Club Actief !!

Wij , Petra en Cor,staan voor je klaar voor een rondleiding in ons ruim 1100m2 opgezette fitnesscentrum.

Informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden bij Club Actief!!

 

 

 

 

 

 

2 Reacties

 • Marcel de Coster

  Beste mijnheer, mevrouw,
  Ik heb 10 jaar bij Fitland den Bosch gesport maar helaas stopt het daar. U heeft een aanbieding voir overstappers maar dat geld voor Augustus. Ik ben deze maand met vakantie. Geldt deze aanbieding ook als ik in september bij u begin?
  Ik heb begrepen dat mijn sportmaartjes inmiddels ook overstappen. Het zou fijn zijn als wij dit clubje compleet houden.
  Vriendelijke groet Marcel de Coster

  • Club Actief

   Beste Marcel,

   Dank u voor uw bericht. Vanuit Fitland zijn er enkele personnen die de overstap gemaakt hebben naar Club Actief. Of daar uw maatjes bijzitten kan ik u helaas niet zegen.
   Als u op vakantie gaat in augustus en per 1 september 2019 begint met sporten dan sport u in septembergratis en laten we het contract ingaan per 1 oktober 2019. Ik vraag u enkel om lanmgs te komen om dit voor uw vkantie in gang te zeten. Dze maand Gratis sporten geldt enkel bij een contract en helaas niet voor een TryOut Membercard.
   Hopelijk tot snel.

   Cor Govers